Coral-V.I.P.
Bezoekadres
Oscar Romerolaan 16
1216 TK Hilversum

Post / factuuradres
Postbus 318
1200 AH Hilversum

Tel. 035-677 39 63
Fax 035-677 22 48


KvK 32171777
BTW NL8224.05.659

Contact

Rendement op vastgoed 

Het beste rendement halen op de verkoop, verhuur en exploitatie van commercieel vastgoed. Dat is de dedicated focus van de facilitair- en project managers van Coral. Deskundig partner voor projectontwikkelaars door mee te denken en werken aan onderscheidende, goed verhuurbare en verkoopbare kantoorlocaties. Van enkel kantoorgebouw tot compleet business park. Vanaf de tekentafel of in een renovatietraject. Maar ook de ideale resultaatgerichte partij voor vastgoedeigenaren die het facilitair management of vastgoedbeheer willen uitbesteden van hun verhuurde vierkante meters of van hun locaties in eigen gebruik.
 

Stabiliteit duurt het langst 

De markt is grillig. Coral heeft de rust en het overzicht om alle belangrijke variabelen te stabiliseren. En zo zekerheid te bieden op de lange termijn. Dat betekent voor u als projectontwikkelaar of vastgoedeigenaar duurzame langetermijncontracten met betrouwbare huurders. Aangevuld met langjarige leveranciersafspraken over vaste en/of voorspelbare onderhouds- en verbruikskosten inclusief transparante service level agreements. Voor al uw vastgoedlocaties. Geen twijfel, zo werkt Coral.
 

Klant achter de klant 

Coral weet wat huurders willen. Beheer op maat. Een proactieve relatie. Open en heldere communicatie. Afspraken bij de voordeur over vaste en variabele kosten. Betrokken worden bij verdere ontwikkeling en aanpassing van het pand en de omgeving. Aspecten die in deze tijden van (over)levensbelang zijn in het professioneel vastgoedbeheer. Want uiteindelijk kunnen we alleen met tevreden gebruikers tevreden opdrachtgevers realiseren. Door inventief en alert de dialoog tussen alle partijen te leiden, presteert Coral op topniveau. Net als uw vastgoed.
 

Quickscan ziet verbeterkansen 

Het VastgoedInnovatieProgramma, kortweg V.I.P. is een quickscan die snel verbeterkansen in uw exploitatie opspoort. Zowel ten aanzien van kostenreductie als waardevermeerdering. Coral ontwikkelde het instrument op basis van jaren lange ervaring in facilitymanagement. Met als eenvoudige belofte als de quickscan geen efficiencyverbeteringen signaleert: no cure, no pay. Ook als u de bezuinigingen in samenwerking met Coral gaat realiseren, dan krijgt u de quickscan cadeau.
 

Coral in het kort 

Coral is een brede dienstverlener in hoogwaardig technisch en facilitair beheer van commercieel vastgoed. De Coral-specialisten zijn beschikbaar voor zowel langjarig full-servicebeheer als werkzaamheden op projectbasis, zoals vanwege een verhuizing of andere piekbelasting. De duidelijke visie op rendabel vastgoedbeheer is gebaseerd op een dynamiek tussen vastgoedontwikkelaar/eigenaar, vastgoedgebruiker en leveranciers. Deze organische interactie vindt haar weerslag in de bedrijfsnaam Coral, die het belang van uitgebalanceerd beheer onderstreept.

Meer weten? Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.